Logo

Nudelsalat med kalkun, thailandsk

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Nudelsalat med kalkun, thailandsk
125 g kalkunbryst

2 g salt

75 g fuldkornsnudler

300 g hvidkål, rå

½ bundt forårsløg, rå

3 lime, saften herfra

2 spsk honning

1,5 spsk fiskesauce eller soyasauce

1 spsk sesamolie

1 tsk chilipeber, frisk og mild

2 cm ingefær, rod, rå

 

1. Kog kalkunkødet i letsalat vand, lad det afkøle, skær kødet i tynde skiver
Kog nudlerne efter anvisningen på pakken, skyld dem straks med koldt vand.

2. Rør en dressing af lime saft, honning, fiskesauce, olie, finthakket chili og ingefær.

 

3. Snit hvidkål og forårsløg fint.

 

4. Bland alle ingredienser sammen - lad salaten trække mindst 10 min.

Anret salaten på et fad og pynt med hakkede peanuts.

--

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 2.124 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her