Logo

Forårssalat 2

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

300 g friske ærter i bælg eller 100 g løsfrosne ærter
100 g sukkerærter
250 g grønne asparges
salt
3 spsk kryddereddike
1 prise sukker
peber
5 finthakkede mynteblade
1 spsk koldpresset olivenolie

Ærterne bælges. Sukkerærter skylles og skæres i 2 cm lange strimler.
Den træede del af asparges knækkes af og asparges skæres i 2 cm lange stykker.

Asparges koges i letsaltet vand i 30 sekunder, herefter tilføjes de frosne ærter sammen med sukkerærterne. Grøntsager tages op og skylles under koldt vand.

Lav en marinade af eddike, sukker, salt, peber, mynte og olie. Vend grønsagerne i.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.653 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad drikker du til din aftensmad?
Effektiv reklame - klik her