1 lille grøn papaya a ca. 400 g 
2 gulerødder 
2 hakkede faste tomater 
50 g hakkede ordnødder 
Hovedsalatblade eller spinatblade julesalat kål 
2 spsk grofthakkede tørrede rejer 
 
Dressing: 
3 fed hakket hvidløg 
¾ dl citronsaft 
2 spsk fishsauce 
1 spsk brun farin 
1 hakket udkernet rød eller grøn chili 
Skræl papayaen og fjern kernerne. 
Riv papaya og gulerødder på foodprocessorens råkostjern, så bliver strimlerne lange og tynde. 
Kom dem i en skål sammen med den hakkede tomat. 
Dressing: 
Bland hvidløg, citronsaft, fiskesauce, brun farin og chili sammen. 
Hæld dressingen over papaya-blandingen sammen med halvdelen af jordnødderne og bland grundigt. 
Anret salatbladene på et serveringsfad. 
Øs papaya-blandingen over salatbladene og drys de resterende jordnødder samt de tørrede rejer over.