 
 
400 g gulerod
300 g syltede rødbeder
3 kyllingebrystfileter med spinatfyld
200 g fløde eller cremefraiche
saft af 1 citron
½ bundt purløg
½ bundt persille
5 spsk mørk balsamico
1 tsk sennep
8 spsk solsikkeolie
4 spsk æblejuice
salt, peber, honning
Til pynt: feldsalat og spirer
 
Forvarm ovnen til 180°C (varmluft). 
Krydr kyllingebrysterne med salt og peber, brun dem på begge sider i solsikkeolie og bag dem derefter ca. 8 min. i ovnen. 
Lad dem afkøle til stuetemperatur.
Skræl gulerødderne, halver dem og skær dem i ½ cm tykke skiver. 
Kog dem næsten møre i letsaltet vand og lad dem afkøle i koldt vand. 
Hæld vandet fra. 
Skær rødbederne i skiver og bland dem med gulerødderne. 
Bland sennep med æblejuice og eddike i en skål, tilføj salt og peber. 
Tilsæt resten af solsikkeolien og rør blandingen jævn med et piskeris. 
Mariner gulerødder og rødbeder med denne dressing (ca. 2 timer).
Bland fløde med citronsaft, 2 tsk honning, salt og peber. 
Hakket purløg og persille tilsættes.
Skær kyllingebrysterne i fingertykke skiver. 
Anret gulerod-rødbedesalaten i midten af tallerkenen, læg 3 skiver kyllingebryst uden om salaten og kom lidt dressing mellem stykkerne.
Ved servering pyntes med feltsalat og spirer.