Logo

Italiensk appelsinsalat - insalata di arrance

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

4 store appelsiner
1 løg
12 sorte oliven
4 spsk olivenolie extra vergine
1 håndfuld fennikel blomster

Skær løgene i tynde ringe og læg dem tyve minutter i koldt vand.
Skræl appelsinerne og skær dem i skiver.
Læg skiverne på et fad.
Dræn løgringene og dup dem tørre.
Fordel dem over appelsinskiverne.
Udsten olivenerne og spred dem på salaten.
Strø groft salt og peber over. stænk med olie af bedste kvalitet.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (6 stemmer)
Siden er blevet set 1.963 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?





Effektiv reklame - klik her