1 stor broccoli buket
1 stort rødløg
1 ½ dl  solsikkekerner (dem uden skal)
1 ½ dl  rosiner
2-300 g  bacon (efter hvor meget bacon man nu synes der skal strøs over salaten)
1 ½ dl  miracle whip
3 tsk  rødvinseddike
½ dl  sukker
Broccoli deles i små buketter (de store  stilke anvendes ikke). Rødløget hakkes, strimles, skæres i ringe eller hvad man nu vil.  Broccoli, rødløg, solsikkekerne og rosiner blandes i en skål, og dressingen (som man blander af de tre nævnte ingredienser) vendes i, og dette skal gøres min. 3 timer før serveringen.
Bacon steges sprødt og afkøles - knækkes i små stykker, og drysses over salaten straks inden serveringen.
Bon appetit.
Her er en opskrift på en rigtig god salat, som kan bruges som tilbehør til grill-mad om sommeren, og til rødt oksekød - ja - stort set hvilken kødret det skal være.