Logo

Oksekødssalat - diabetiker

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Oksekødssalat - diabetiker

Spis noget let i aften se her hvis det også skal være lækkert

 

350 g oksefilet

2 spsk solsikkeolie

125 g lange ris

havsalt og friskkværnet peber

1 agurk

½ rød, ½ grøn og ½ gul peberfrugt

4 blade friseesalat

4 spsk æbleeddike

4 spsk olivenolie

*

A. Skyl kødet, dup det tørt, skær det i strimler og steg det i solsikkeolie i ca. 5 min. under omrøring.

B. Kog risene i rigeligt saltet vand i 20 min.

Hæld vandet fra og lad risene køle af.

C. Vask agurken, halver den på langs og skær den i skiver.

Vask peberfrugterne, fjern kernerne og skær dem i små tern.

Skyl forsigtigt salatbladene og pluk dem i mundrette stykker.

D. Bland æbleddike, salt, peber og olivenolie til en marinade og bland den grundigt med de øvrige ingredienser.

 

Ris har brug for meget plads i gryden, da de ved kogning svulmer op til tredobbelt størrelse. Det betyder at 125 g ukogte ris bliver til 375 g kogte.

 

Pr portion 1735/416 kJ/kcal. 23 g protein. 22 g fedt. 25 g kulhydrat. 3 g fibre

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.977 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her