Logo

Hvidkålssalat med druer, nødder og persille

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Ca. ¼ hvidkål
1 klase stenfri blå eller røde druer
Ca. 30 g hasselnødder
½ bundt bredbladet persille
Ca. 3 spsk olivenolie
Saft af ½ citron
Sukker eller akaciehonning
Salt, peber
Evt. 1 spsk saft/juice

        
Hak hvidkålen fint, halvér druerne og hak hasselnødderne let.
Bland de tre ting sammen i en salatskål.
Hak persillen og bland den med olivenolie, citronsaft.
Man kan med fordel bruge en el-hakker, fx den type der ofte følger med en stavblender.
Smag til med lidt sukker/honning og salt og en anelse peber.
Blandingen skal være lidt grødet, men er den alt for tyk så spæd evt. op med 1 spsk saft, cranberryjuice el. lign.
Rør persilleblandingen i salaten og bland godt.
 
Tips: Opskriften giver nok salat til fire serveringer, men udgør salaten hovedparten af tilbehøret rækker den kun til 2-3.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.638 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad er din mening om kongehuset?
Effektiv reklame - klik her