Logo

Kålsalat

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

spinatblade
fintsnittet hvidkål
fintsnittet rosenkål
evt. små broccolihoveder
lidt finthakket blomkål
appelsinfileter

Bland alt på et fad elle i en skål.
Lav en dressing af valnøddeolie og citron eller appelsinsaft og hæld over.
Lad den trække en halv times tid.
En rigtig lækker afslutning på en god middag.
Fryseegnet.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.527 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvor tit spiser du fisk til aftensmad?
Effektiv reklame - klik her