700 g kyllingebryst 
1 salat 
brøndkarse 
150 g sukkerærter 
5 forårsløg 
1 agurk 
150 g sukkerærter 
5 forårsløg 
1 agurk 
150 g cashewnødder 
200 g flødeost 60+ 
1 dl kokosmælk 
3 grønne chilier 
1 lime 
salt 
 
Marinade: 
2 spsk limesaft 
½ dl sojasauce 
4 tsk sød chilisauce 
1 tsk sesamolie
 
Skær kyllingen i meget tynde strimler. 
Rør limesaft, sojasauce, chilisauce og sesamolie sammen og læg kødet i 
marinaden mindst ½ time. 
Svits kødet ved kraftig varme i 4 min. 
Bræk salaten i mindre stykker og bland med brøndkarse, sukkerærter, 
snittet forårsløg og agurk i skiver. 
Læg kødet på og drys med cashewnødder. 
Kokoscreme: Rør flødeost, kokosmælk og finthakkede chili uden kerner 
sammen og smag til med limesaft og salt. 
Kom lidt af kokoscremen over salaten og server resten i en skål. 
Salaten spises med et godt hjemmebagt brød.