1 bundt frisk asparges 
1 kop  Gylden gudinde dressing 
1 salathoved i strimler 
 
Gylden gudinde dressing 
½ kop  koldpresset hørfrø olie ( fås i nogle helsekost forretninger ellers brug en anden koldpresset olie) 
¼ kop  frisk presset citron saft 
¼ kop  vand 
1-2 dadler (bløde slags fungerer bedst ellers læg dem i blød i et par timer) 
½ kop  frisk koriander 
2 spsk Nama Shoyu ( en rå soya sauce) 
1 tsk havsalt 
1-2 fed hvidløg 
Kom asparges i en beholder, og hæld dressingen over. 
Vær sikker på at dressingen dækker helt, så alle asparges stilkene bliver marinerede. 
Marinér ved stue temperatur i 3 timer eller i køleskab i 6 timer eller natten over. 
Fisk apargesen op og kom dem oven på en bund af salat. 
Hæld dressingen over salaten. 
Mængden af dressing afhænger af smag og behag. 
Gylden gudinde dressing: 
Blend! Holder sig i 2-3 dage i køleskab.
Variationer af dressingen: 
Brug en anden frisk urt istedet for koriander 
Udelad hvidløg 
Tilsæt friskkværnet peber