
 
Salaten indeholder udover blomkål også edamamebønner og avocado.
En let og lækker salat, som vil egne sig perfekt som tilbehør til grill...
Til 1 person. Tilberedningstid:
20 min. Kogetid: 0 min. Ikke fryseegnet 
 
#
125 g bælgede
edamamebønner fra frost 
100 g rødkål 
50 g blomkål 
persille 
1 tsk olie 
1 tsk
æblecidereddike 
salt og peber 
1 lille avocado 
30 g rugbrød 
*
 
Optø bønnerne. 
Skyl og snit
rødkålen meget fint i strimler med en skarp kniv. 
Skyl og skær blomkål
i små buketter og skyl grundigt. 
Skyl og slyng
persille og finthak. 
Bland rødkål med
blomkål, edamamebønner, persille, olie og eddike og smag til med salt og
friskkværnet peber. 
Skær avocadoen i
skiver og læg på rugbrødet. 
Spis salaten sammen
med avocadomaden. 
 
Kalorier: 491 kcal. Protein
22 g (18%) Kulhydrat 49 g (40%) Fedt 23 g (42%) Kostfibre 17 g.
 
Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin