Logo

Rødkålssuppe med æbler og svesker

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Rødkålssuppe med æbler og svesker 

# Ingredienser

½ snittet rødkål
3 æbler i tern
2 løg i grove tern
1 laurbærblad
10 svesker i kvarte
1 glas rødvin
1 tsk, timian
1 tsk kommen
1 kryddernellike
1 ½ liter grønsagsbouillon/vand
salt, peber
cremefraiche 

* Tilberedning

Sauter løgternene klare i en anelse olie.
Tilsæt æble, kål, svesker, timian og kommen og sauter med et øjeblik, 
til kålen falder lidt sammen.
Tilsæt rødvin og kog ind til en "bundslat".
Hæld grønsagsbouillon på og kom laurbærbladet i og lad suppen simre ½ times tid.
Server rødkålssuppe med en klat cremefraiche og gode, hjemmebagte boller lavet på en gammel hvedesort som emmer eller spelt, se opskrift på: Tunge suppeboller.
 
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 5.748 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Nu når nytårsaften er overstået, hvad synes du så om fyrværkeriet?
Effektiv reklame - klik her