En spændende variant af rødkålssalat med stærke krydderier. Lad den gerne stå og trække natten over; så bliver kålen blødere og opsuger krydderierne bedre. 
 
100 g glasnudler 
200 g jordnødder med skal 
⅓ rødkålshoved 
1 rødløg 
2 æbler 
500 g rejer med skal (kan udelades) 
2 spsk rapsolie 
2 skalotteløg 
2 fed hvidløg 
½-1 frisk, grøn chili 
2 spsk honning 
1 spsk fiskesauce 
1 spsk sukker 
1 lime 
1 dl vand 
½ dl rapsolie 
1 dl rosiner 
2 dl syrnet fløde 9% 
 
Udblød glasnudlerne efter anvisningen på pakken. 
Afskal jordnødderne og rist dem på en rør pande. 
Skær rødkål, rødløg og æbler i strimler. Pil rejerne. 
Pres saften af limen. 
Hak skalotteløg, hvidløg og chili fint og svits det hurtigt i 2 spsk olie. 
Tilsæt rejer, honning, fiskesauce, sukker, limesaft, ½ dl olie og vand. 
Bland dressingen med rødkål, rødløg, æbler og glasnudler. 
Lad salaren trække. 
Server salaten med syrner fløde, nødder og rosiner.