Logo

Rissalat med citron

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

100 g brune ris
20 g pinjekærner
15 g solsikkekærner
Reven skal af 1 halv citron
1 spsk hakket persille
1 spsk mayonnaise

Kog risen ca. fyrre minutter i vand - efter reglen:
To kopper vand til én kop ris. Afkøl risen.
Bland den derefter med de øvrige ingredienser.
Risen kan formes til kugler med våde hænder.
Drys med persille.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.804 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?
Effektiv reklame - klik her