Sur-sød dressing: 
1 ½ spsk dijonsennep 
1 ½ spsk honning 
1 tsk worchestershiresauce 
½ tsk groft salt 
friskkværnet peber 
½ liter syrnet fløde 9% 
 
Salat: 
1 ½ liter fintstrimlet icebergsalat (ca. 250 g) 
½ kg kogte pillede og kolde små kartofler 
½ blomkål i små buketter (ca. 200 g) 
½ agurk i halve skiver (ca. 125 g) 
1 rødløg i halve tynde ringe (ca. 50 g) 				
Sur-sød dressing: 
Rør sennep, honning, worchestershiresauce, salt og peber sammen i en skål.  
Vend forsigtigt den syrnede fløde i blandingen. 
Stil dressingen tildækket i køleskabet i mindst ½ time. Smag til. 
Salat:
Læg en bund af den fintstrimlede icebergsalat i et stort, fladt fad. 
Anret herpå de små kartofler, blomkålsbuketter, agurk og rødløg.  
Server dressingen i en skål ved siden af.