Logo

Salat med jordbær og asparges

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 icebergsalat
6 grønne asparges
8 jordbær
100 g hvidløgsost
1 dl sødmælk
½ tsk peber

Salaten gøres i stand og snittes.
Aspargesene skylles, det nederste stykke skæres fra og skær dem i mindre stykker på skrå.
Fordel dem på salaten.
Skyl og nip jordbærrene, skær dem i kvarte og læg også dem på salaten. Rør hvidløgsosten op med mælken, smag til med peber, og hæld den over salaten.
Man kan også lune ostedressingen og servere den til.
Serveres med flûtes.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 2.004 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her