
 
Nyd en lækker salat med varm røget fisk - du kan evt. erstatte
laksen med friskrøget makrel. 
2 personer. Er du alene så halver portionen. Arbejdstid: 15 min. 
#
250 g varmrøget laks 
300 g kogte nye kartofler 
1 lille rødløg 
125 g friskbælgede ærter 
sprøde salatblade 
1 tsk dijonsennep 
1 spsk vineddike 
1 spsk olie 
lidt dild 
salt og peber 
Tilbehør: brød 
*
Skær kartoflerne i skiver eller terninger, og vend dem
sammen med fintsnittet rødløg, friskbæl- gede ærter og plukket salat. 
Pisk sennep, vineddike og olie sammen med fintsnittet dild,
salt og peber, og vend det i salaten. 
Anret med brud af varmrøget laks, og giv brød til. 
 
TIPS: Du kan sagtens lave salaten med frisk laks. Skær 250 g
laksefilet i terninger, og steg dem på en pande med olie i 1-2 min på hver
side.
 
Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin