Logo

Laks i sommerkål

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Laks i sommerkål

 

Læg grønsager og fisk i et ovnfast fad og stil det i ovnen i 25 min. Imens kan du skrubbe nogle nye kartofler, sætte dem over og dække bordet. Enkelt, nem og lækkert.

Arbejdstid: 15 min. Bagetid: 25 min. Ikke fryse-egnet. 2 personer. Er du alene så halver portionen.

 

#

300 g filet af laks, ørred eller havkat

1 spidskål (skåret i både)

2 dl vand

1 usprøjtet citron (skal og saft)

1 fed hvidløg (fintsnittet)

2 spsk olie

salt og peber

1 bdt dild

Tilbehør: nye kartofler eller brød

*

 

Tænd ovnen på 180 °C.

Kom vand, 2 spsk citronsaft og fintrevet citronskal samt hvidløg i bunden af et smurt ovnfast fad.

Læg kål og fisk i fadet og krydr med salt og peber. i.

Drys med fintsnittet dild og dryp olie over.

Dæk med alufolie og sæt fadet i ovnen i ca. 25 min.

Server direkte fra fadet med brød eller kartofler til.

 

Laks i sommerkål

 

Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 2.202 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her