Grønsagslasagne med revet mozzarellaost og en masse skønne grønsager. Mindst lige så lækker som den
traditionelle lasagne. Se opskriften her
#
4 porrer
6 mellemstore gulerødder
2 pastinakker eller persillerod
3 stilke bladselleri
2 spsk olie
2 tsk timian
5 spsk hvedemel
8 dl bouillon
4 dl sødmælk
3 spsk tomatpuré
salt og peber
200 g lasagneplader (forkogte)
100 g revet mozzarellaost
grøn krydderurt til pynt
*
Rens grønsagerne.
Skær porrer, gulerødder, pastinakker og bladselleri i skiver.
Varm olivenolien i en gryde og svits grønsagerne sammen med timian i
ca. 5 min.
Drys hvedemel over og rør godt rundt.
Tilsæt bouillon og mælk og kog grønsagssaucen et par minutter.
Tilsæt tomatpuré, kog yderligere et par minutter og smag til med salt
og peber.
Læg lagvist lasagneplader og grønsagssauce i et smurt ovnfast fad.
Slut med grønsager og drys med revet ost.
Bag lasagnen ved 200 °C i ca. 30-40 min
Afslut med grøn krydderurt til pynt.