Lynhurtig og billig
hverdagsmad med masser af smag.
2 personer. Er du
alene så halver portionen. Arbejdstid:
20 min. Koge/stegetid: 20 min.
#
1 fed hvidløg
10 g frisk ingefær
½ frisk chili
2 gulerødder
2 stilke bladselleri
200 g hakket oksekød
½ spsk olie
¾ liter bouillon
125 g ægnudler
2 spsk sojasauce
*
Pil hvidløg og skræl
ingefærren.
Hak dem fint.
Rens chili for frø
og mellemvægge, og hak den fint.
Skræl gulerødderne,
og rens bladselleri stilkene.
Snit dem fint.
Brun kødet i en
gryde med olie, og tilsæt hvidløg, ingefær og chili.
Steg et par min., og
vend de fintsnittede grønsager i gryden.
Spæd med bouillon,
og lad suppen simre i 5-8 min.
Tilsæt nudlerne, og
lad det koge i 1-2 min.
Smag til med
sojasauce, og server straks.
Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin