Server en lækker pasta ret med masser af grønsager. Du kan
udelade baconterningerne, så retten bliver helt grøn.
4 personer. Arbejdstid: 30 min. Kogetid: ca. 5 min.
#
1 mellemstort løg
250 g markchampignon
450 g broccoli
125 g baconterninger
1 spsk olivenolie
500 g frisk bånd pasta
parmesanost
*
Pil løget, og hak det fint.
Rens champignonerne, og skær dem i skiver.
Rens broccolien, og del hovedet i buketter. Snit stokken
fint.
Rist baconterningerne i en tykbundet gryde, og tag dem op
med en hulske.
Kom olie i gryden, rist løg og svampe i 7-8 min, og tilsæt
bacon.
Kog pastaen og broccoli i rigeligt letsaltet vand i 2-3 min.
Lad det dryppe af i en sigte, og vend det derefter i
bacon-svampeblandingen.
Anret med friskhøvlet parmesanost.
Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin