Logo

Risengrød med kanelsukker klassisk

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Risengrød med kanelsukker klassisk

 

Denne klassiske opskrift på god gammeldags risengrød rækker til 4 portioner 

 

# Ingredienser

2½ dl grødris
1 liter vand
1 liter sødmælk
½ dl piskefløde
¼-½ tsk fint salt

lidt smør efter behag

 

Kanelsukker:
1 spsk stødt kanel
1½ dl rørsukker
*

 

Sådan laver du klassisk risengrød med kanelsukker:

Anbring grødris og vand i en gryde, og bring det i kog.

Lad det simre under låg i ca. 20 min, hvorefter du tilsætter mælken og lader grøden koge videre i yderligere 20 min.

Husk at røre i gryden jævnligt, så det ikke brænder på.

Når risene er bløde, men stadig faste, tager du grøden af varmen og tilsætter piskefløden og salt, mens du rører rundt.

Lad grøden hvile fem minutter under låg, og servér herefter med smørklat og kanelsukker.

 


 

 

Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 0,0 (0 stemmer)
Siden er blevet set 394 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?