Logo

Risengrød Indisk

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Risengrød Indisk

 

Server denne lækre, knasende og krydrede indiske risengrød som en eksotisk dessert juleaften eller til gløggen i december. Du skal røre i gryden.

 

# Det skal du bruge:

85 g grødris

1 l mælk

25 g sukker

2 kanelstænger

2 hele nelliker

2 spsk rosenvand (kan udelades)

1 tsk kardemomme

1 knsp salt

45 g lyse rosiner

½-1 tsk revet ingefær

75 g hakkede, smuttede mandler (halvdelen grofthakkede og resten finthakkede)

Kanelpulver til pynt

Ristede, hakkede mandler til pynt

*

Sådan gør du

Varm mælken op til kogepunktet, tilsæt risene og skrue efterfølgende ned for varmen, så risengrøden kan stå og simre.

Husk at røre i gryden jævnligt, så det ikke brænder på.

Efter 45 minutter tilsættes alle ingredienserne (med undtagelse af pynten).

Lad det simre i 10 minutter.

Anret på tallerkener og pynt med kanel og ristede mandler.

 


 

 

Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 0,0 (0 stemmer)
Siden er blevet set 271 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?