Logo

Bouillonkartofler 2

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Bouillonkartofler 2


Disse kartofler er let og nemt tilbehør til for eksempel kødretter. De er perfekte som tilbehør til aftenmad for hele familien.


#

600 g skrællede kartofler
3 dl bouillon eller suppe
2-3 løg

*
 
Kartofler og løg skæres i tynde skiver og lægges lagvis i et ovnfast fad.

Bouillonen/suppen hældes over.
Fadet stilles i ovn 45 min. ved 200 ºC. 

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.111 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Sparemad med kartofler - Se opskrifter til kartoffel-elskere herSæt de gode danske kartofler på menuen. Det er nemt at tilberede velsmagende og mættende...
• Sød kartoffelkage med æbleSpar på sukkeret og få en dejlig svampet og saftig kage ved at tilsætte sød kartoffel i...
• Bagte kartofler med skinkeBag nogle store kartofler, og rør indmaden sammen med skinke, soltørrede tomater og...
• Irsk whisky-trifliDesserten er for voksne: en cremet trifli med ladyfingers, kaffe og whisky
Afstemning
Hvad spiser du til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Smæk insektet!