Logo

Bouillonkartofler 2

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Bouillonkartofler 2


Disse kartofler er let og nemt tilbehør til for eksempel kødretter. De er perfekte som tilbehør til aftenmad for hele familien.


#

600 g skrællede kartofler
3 dl bouillon eller suppe
2-3 løg

*
 
Kartofler og løg skæres i tynde skiver og lægges lagvis i et ovnfast fad.

Bouillonen/suppen hældes over.
Fadet stilles i ovn 45 min. ved 200 ºC. 

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.391 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Kartoffelsuppe kold eller varmDenne kolde kartoffelsuppe kaldes også Creme Vichyssoise. Den er opfundet af en fransk...
• Skinke-og kartoffelkroketterKroketter er en anden og spændende måde at lave kartofler på. De bliver dejlig sprøde, og...
• Kartofler med stenbiderrogn - opskrift på en nem forårsretKartofler med stenbiderrogn er en helt vidunderlig forårsmenu og et godt alternativ til...
• Pærer - go!En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os