Logo

Hot tomatsalsa

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Hot tomatsalsa

 

Lav din egen salsa helt uden e-numre. Den færdige salsa kan opbevares i en boks eller et glas i køleskabet 2-3 dage.

Arbejdstid: 20 min. Ikke fryse-egnet. 2 personer. Er du alene så halver portionen.

 

#

1 lille løg

1 fed hvidløg

1 spsk olie

1 lille håndfuld frisk basilikum

1 frisk grøn chili

250 g solmodne tomater

salt og peber

*

 

Pil løg og hvidløg og hak dem fint evt. i en foodprocessor.

Tilsæt olie, finthakket basilikum og chili (uden frø og mellemvægge).

Vask tomaterne og skær dem i små terninger.

Vend dem i salsaen, og smag til med salt og peber.

Server som tilbehør til kød, fjerkræ eller fisk.

Eller som forret med en tortilla skåret i trekanter og ristet sprøde i ovnen.

 

TIPS: Du kan også bruge flående tomater fra dåse: kog salsaen igennem 5-10 minutter og afkøl.

 

Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin

 


 

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 0,0 (0 stemmer)
Siden er blevet set 309 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Gazpacho andalusiskTil denne forfriskende, spanske slippe findeler du blot friske grønsager i en blender...
• Tomat, rundTomaten kommer oprindeligt fra Sydamerika. Den kom til Europa i 1400-tallet med de...
• CocktailtomatTomaten kommer oprindeligt fra Sydamerika. Den kom til Europa i 1400-tallet med de...
• Rabarber trifli 2En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os