Logo

Hytteost som frokostret

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Hytteost som frokostret

 

Der spares ikke alene mange kalorier, når der spises hytteost til frokost, men man får samtidig et stort tilskud af de vigtigste næringsstoffer, vitaminer og mineraler. Prøv fx:

 

Hytteost med pariserfilet og grønsager

Læg en portion hytteost på en tallerken.

Der beregnes ca 125 g pr. person.

Læg nogle skiver pariserfilet, kogt hamburgerryg eller tunge samt strimlet kinakål, bladselleri og ringe af rød og grøn peberfrugt ved siden af.

Pynt med brøndkarse.

Drys groft salt og friskkværnet peber på, og server det som frokost- eller middagsret, evt. som slankeret.

 


 

 

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 0,0 (0 stemmer)
Siden er blevet set 246 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Hyttedip og grønsagerServer en god og sund snack, mens grillen bliver varm til burgerne. Vi har rørt hytteost...
• Hyttedip og grønsagerServer en god og sund snack, mens grillen bliver varm til burgerne. Vi har rørt hytteost...
• Hyttedip og grønsagerServer en god og sund snack, mens grillen bliver varm til burgerne. Vi har rørt hytteost...
• Altid sprøde vafler En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser du til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Smæk insektet!