Marineringstid: 1 døgn. Kogetid i trykkoger: 45 min. 
# Ingredienser
1 letsaltet skinke på ca. 1 ½-2 kg 
1 flaske halvtør hvidvin 
2 skivede gulerødder 
2 skivede løg 
2 stilke blegselleri 
8-10 hele peberkorn 
6-8 stødte enebær 
2 laurbærblade 
2 tsk tørret rosmarin 
* Tilberedning
Kom skinken i en dyb skål og hæld hvidvinen over sammen med grønsager og krydderier. 
Lad skinken marinere heri 1 døgn. 
Vend den af og til under marineringen. 
Kom skinke og grønsager fra marinaden i trykkogeren. 
Si marinaden og hæld den i gryden. 
Læg låg på gryden og bring den på tryk. 
Lad den koge i 45 min. 
Tag trykket af gryden, hurtigt eller langsomt. 
Vinskyen serveres til sammen med (nye) kartofler og (nye) grønsager.