(10 personer)
# Ingredienser 1 pighvar a 3 kg
50 g tørrede morkler
100 g finthakket skalotteløg
1 kg halskød fra kalv i store stykker 
6 fed hvidløg
1 kvist timian
200 g frisk pasta 
1 ¼ l. oksekødsbouillon (evt. vand) 
40 grønne aspargeshoveder
Smør, olivenolie, salt, peber 
* Tilberedning
 Varm ovnen op til 230 °C.
Udblød morklerne i lunkent vand i ½ time.
Læg kalvekødet i et fad og stil det i ovnen i 15 minutter. 
Vend kødet undervejs.
Stil fadet på et gasblus og deglaser med oksekødsbouillon. 
Tilsæt hvidløg, timian og reducer ved lavt blus i ½ time. 
Hæld fonden gennem en si og stil til side.
Confitér skalotteløget i 50 g smør ved 80 °C i 1½ time.
Skær fileterne af pighvarren og fjern skindet. 
Skær kødet ud i 10 pæne stykker.
Skær halerne af morklerne, del dem på langs og rens dem.
Dæk morklerne med vand i en lille gryde og kog dem i 8 minutter. 
Hæld vandet fra og lad morklerne dryppe af i et dørslag.
Smelt 30 g smør og sauter morklerne 4 minutter. 
Krydr med salt og peber, vend skalotteløgs-confiten i og hæld kalveoksekødsfonden på. 
Hold saucen varm.
Kog aspargeshovederne 3 minutter i saltet vand. Hold dem varme. 
Kog pastaen al dente.
Varm olien i en pande, krydr pighvarfileterne og steg dem 2 minutter på hver side.
Fordel lidt pasta på tallerkenerne, læg et stykke fisk ovenpå og 4 aspargeshoveder på hver. 
Hæld lidt morkelsauce over og server.