Logo

Porrespid

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Porrespid

 

Porrespid serveres for eksempel til pølser, røget kød, hamburgere eller kylling.

Til 4 personer Tilberedningstid: ca. 20 min.

 

#

4 porrer

1 pk bacon i tynde skiver

4 mellemstore tomater

salt og peber fra kværn

*

1. Rens porrerne og skær dem i cirka 5 cm lange stykker.

Kog dem i 5 min. i letsaltet vand og lad dem dryppe godt af.

Skyl tomaterne, skær dem i kvarte og drys dem med lidt salt og peber.

 

2. Baconskiverne vikles rundt om porrestykkerne.

Stik porrerne på spid skiftevis med tomaterne og steg dem ca. 10 minutter.

 


 

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 0,0 (0 stemmer)
Siden er blevet set 457 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Porretærte med skinke 2En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• PorrePorre stammer oprindeligt fra Middelhavslandene. Herfra blev den blev udbredt til Europa...
• Porre bagt i ovn med bønnemix, fetaost, basilikum og ristet rugbrødPorre bagt i ovn med bønnemix, fetaost, basilikum og ristet rugbrød, en let ret som kan...
• Jordbærsorbet lagkage med yoghurtisEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser du til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Smæk insektet!