
 
Du
skal kun bruge en stor pande til denne dejlige kyllingeret - fuld af smag. 
3-4
personer. Arbejdstid: ca. 45 min. -Stege-/kogetid: ca. 40 min. 
 
#
400
g kyllingefilet 
100
g røget bacon 
2 spsk
olie 
salt
og friskkværnet peber 
2
store faste kartofler 
2
gulerødder 
4
fed hvidløg 
2
store løg 
1
grøn peberfrugt 
1
rød peberfrugt 
1
stort syrligt æble 
2 spsk
tomatpuré 
8
cherry tomater 
½ tsk
muskatnød 
frisk
basilikum 
Tilbehør:
grove flutes 
*
 
Skær
kyllingefileter og bacon i terninger, og brun dem i en dyb stegepande med olie.
Krydr
med salt og peber, og steg under omrøring i ca. 10 min. Tag kødet op. 
 
Skræl
kartofler og gulerødder, og skær dem i terninger. 
Pil
løgene, og skær dem i både. 
Pil
hvidløgsfeddene, og skær dem i skiver. 
Rens
peberfrugterne, og skær dem i terninger. 
 
Steg
kartofler og gulerødder på panden i ca. 10 min. under omrøring. 
Tilsæt
hvidløg og løg, og steg i ca. 5 min. 
Tilsæt
peberfrugter, og steg i yderligere 5 min. 
 
Vask
og udkern æblet, og skær det i store terninger. 
Vend
dem i gryden, og fortsæt med at stege og røre i gryden i 5 min. 
Rør
tomatpuré i retten, og tilsæt kød, tomater og vand, så rettens konsistens
bliver som en stuvning. 
Kog
det igennem i ca. 5 min. 
Smag
til med fintrevet muskatnød, salt og peber. 
Drys
med basilikum, og server retten med flûtes. 
 
Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin