Logo

Æbleskiver

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Æbleskiver


Det er december, og æbleskiver hører sig til. Vi har en opskrift, som er nem at gå til og har det helt rigtige strejf af kardemomme og citron.

 

Arbejdstid: 45 min. Bagetid: 30 min. Fryse-egnet. ca. 30 stk.

 

# Ingredienser til Æbleskiver:

250 g hvedemel

1 tsk natron

1 dl sukker

½ tsk stødt kardemomme

½ tsk revet citronskal

2 æg

½ liter kærnemælk

smør til bagning

Tilbehør: syltetøj og flormelis

*

 

Sådan laver du Æbleskiver:

Bland hvedemel, natron, sukker, stødt kardemomme og fint revet citronskal.

 

Pisk æggene sammen i en skål og tilsæt kærnemælk.

Rør det i mel blandingen lidt efter lidt, til der ikke er klumper.

 

Varm æbleskivepanden op og kom en lille smørklat i hvert hul, fyld ¾ op med dej.

Bag æbleskiverne ved middel varme og vend dem med et lille træspyd eller en gaffel, så de bliver brune på alle sider.

Bag ca. 7 min. i alt.

Hold evt. æbleskiverne varme i ovnen ved 150 °C.

Server med syltetøj og flormelis.

 

 

Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin

 

Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 0 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Hvedekrans med NutellaDenne grove krans med lækkert fyld, er perfekt til brunch eller på søndagens morgenbord
• Majsmuffins med majskernerBag nogle fyldige madmuffins og nyd dem som tilbehør til salater og varm mad - eller som...
• FuldkornshornDet er ganske nemt at bage disse dejlige fuldkornshorn. De smager skønt, som de er eller...
• Jordbær-is med melonkuglerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os