Logo

Blommekage

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Blommekage


Her er opskriften på en lækker blommekage med marcipan og mandler. Server den næste gang du har gæster eller som et ekstra pift til søndagskaffen


 #

200 g smør
200 g sukker
2 æg
2 spsk hvedemel
2 spsk rasp
130 g marcipan
130 g groftskårne mandler
500 g blommer

*

Smør og sukker røres godt.
Æggene tilsættes et ad gangen.

Hvedemel, rasp, revet marcipan og mandelstykker vendes i.
Dejen hældes i en smurt tærteform.
Blommerne halveres og udstenes og lægges ned i dejen med den buede side op.
Bages ved 190°C i ca. 25 min.
Serveres lun med cremefraiche.


Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 2.663 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvor tit spiser du fisk til aftensmad?



Effektiv reklame - klik her