Logo

Brownies med valnødder og mokka

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Brownies med valnødder og mokka 


Mmmm... Brownies går man aldrig galt i byen med. Denne opskrift er på en skøn en af slagsen. Brownies er sådan en chokoladekage, som alle elsker. Brownies er sprøde udenpå og bløde og saftige indeni, og de nærmest smelter på tungen.
Denne opskrift på brownies er med de klassiske valnødder og et twist af stærk mokka, der fremhæver smagen af den gode chokolade.

Til 10 stykker brownies valnødder og mokka

 

 

# Ingredienser til brownies:
125 g mørk chokolade
150 g smør
200 g sukker
3 æg
75 g hvedemel
100 g valnødder
½-1 dl stærk kold kaffe
*


Sådan laver du brownies:
Hak chokoladen groft og skær smørret i terninger.

Smelt smør og chokolade sammen i en skål over vandbad.

Tag skålen væk fra vandbadet.

Pisk sukker og æg sammen i en skål indtil det bliver luftigt og lyst og rør derefter den smeltede chokolade sammen med æggeblandingen.

Sigt melet og rør det i dejen sammen med hakkede valnødder og stærk kold kaffe.

Beklæd en form eller et ovnfast fad på 20x20 cm med bagepapir.

Smør dejen ud i formen.

Bag dine brownies i ovnen ved 175 °C i 20-22 min.

Lad den afkøle og skær den i mindre stykker brownies.

Server brownies med valnødder og mokka sammen med en god kop kaffe eller espresso.

 


 

 

Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 0,0 (0 stemmer)
Siden er blevet set 286 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?