Logo

Chokomokkaroulade

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

# Ingredienser

Bund:
4 æggeblommer
4 æggehvider
80 g flormelis 
45 g flormelis
50 g kakao
2 spsk Maizenamel

Fyld:
200 g usaltet smør
½ dl meget stærk kaffe
125 g sukker

* Tilberedning

Pisk æggeblommer og 80 g flormelis, til massen er helt lysegul (ca. 5 min). 
Pisk først æggehviderne helt stive og derefter seje med de sidste 45 g flormelis. 
Vend de seje æggehvider op i æggemassen og sigt kakao og Maizena over. 
Vend det hele forsigtigt sammen og kom dejen i en papirform af bagepapir (30x35 cm). 
Bag kagen midt i ovnen ved 200 °C i ca 8 min. 
Vend den straks ud på sukkerdrysset papir og lad den køle lidt.

Kog sukkeret op i den meget stærke kaffe og lad det koge ind til en sirup. 
Når siruppen er kølig, men ikke stivnet, piskes smørret i, så massen er blød og luftig. 
Smør denne masse på den afkølede rouladebund og rul den. 
Lad sukkeret fra papiret danne pynt.


Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (8 stemmer)
Siden er blevet set 2.776 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?





Effektiv reklame - klik her