Logo

Cupcakes med frysetørrede bær

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Cupcakes med frysetørrede bær

 

8-10 stk.

 

# Ingredienser

150 g smør eller bagemargarine
250 g sukker
korn fra 1 vaniljestang
3 æg
250 hvedemel
2 tsk bagepulver
1½ dl mælk
1½ spsk frysetørrede blåbær
1½ spsk frysetørrede hindbær

Frosting:
300 g flødeost naturel
2 spsk sukker
3 spsk pulveriserede, frysetørrede hindbær
Pynt: Frysetørrede, knuste blåbær

 

* Tilberedning

Pisk smør eller bagemargarine med sukker og vaniljekorn luftigt.

Kom et æg i af gangen og pisk luftigt indimellem.

Rør mel og bagepulver i æggeblandingen skiftevis med mælk.

Vend frysetørrede bær i dejen.

Fordel dejen i smurte muffinforme.

Bages ved 180 °C i 20-25 min afhængig af størrelsen på formene, midt i ovnen.

Afkøles på rist i formene.

 

Rør flødeost med sukker og pulveriserede, frysetørrede hindbær. Stilles på køl.

Kom blandingen i en sprøjtepose og lav en pæn top på hver kage.

Drys med knuste, frysetørrede blåbær.

 

 

Energi pr stk:1823 kJ/434 kcal. Fordeling pr 100g: Protein: 9 % Fedt: 49 % Kulhydrat: 42 %

 

Brug madABCs Madplan til at gøre aftensmaden både bedre og nemmere med masser af nye kreative og velsmagende retter. Prøv også Tøm køleskab, Mad til 1, Mad 30 min, Sæson og Grill +

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 0,0 (0 stemmer)
Siden er blevet set 660 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvem skal være statsminister ved et blåt flertal ved næste valg?


Effektiv reklame - klik her