Logo

Hindbærsnitter med nøddetopping

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Hindbærsnitter med nøddetopping

 

De fleste elsker hindbærsnitter, men disse med nøddetopping er i særklasse lækre, prøv selv...

16 stk. Arbejdstid: 30 min. Bagetid: 40 min.

#

Dej:

175 g hvedemel

75 g sukker

75 g smør

2-3 spsk koldt vand

 

Topping:

125 g valnødder eller hasselnødder

2 æg

100 g farin

2 spsk hvedemel

 

Fyld:

100 g hindbærmarmelade

*

 

Tænd ovnen på 180 °C.

Bland mel og sukker, og hak det kolde smør i.

Saml dejen med iskoldt vand, og pres den ud i en lille bradepande (ca. 16x26 cm) foret med bagepapir.

Sæt kagebunden i ovnen i 20 min.

Hak nødderne.

 

Pisk æggene sammen med farin og mel, og tilsæt nødder.

 

Smør marmeladen på den forbagte bund, og fordel nøddefyldet ovenpå.

Sæt kagen i ovnen i 20 min. til den er gennembagt.

Stil kagen til afkøling i formen på en rist.

 

Løft den kolde kage op ved hjælp af bagepapiret, og skær den i snitter.

Opbevar dem i en kagedåse.

 

Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin

 


 

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 0,0 (0 stemmer)
Siden er blevet set 167 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Mad med nødderBrug efterårets dejlige nødder i kolde og varme retter. Vi har rørt valnødder og appelsin...
• Cantuccini med tranebær og hasselnødderCantuccini er en lille italiensk småkage, ser tør ud uden at være det. Masser af...
• Mad med nødderBrug efterårets dejlige nødder i kolde og varme retter. Vi har rørt valnødder og appelsin...
• Drop sconesEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os