Logo

Hr Jensens julesmovs sprøde muskatkager

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Hr Jensens julesmovs sprøde muskatkager


En skøn småkage med en fin konsistens som kun hjemmebagt kan være

 

# Råvarer til Hr Jensen's julesmovs ”sprøde muskatkager”

500 g hvedemel

400 g smør

200 g flormelis

2 æggeblommer

½ revet muskatnød

1 spsk stødt kanel

 

* Fremgangsmåde:

Smuldr smørret i melet med let hånd, til det ligner revet ost.

Bland flormelis i med revet muskatnød og kanel.

Saml dejen med de to æggeblommer og rul den til pølser ca. 4 cm i diameter.

Pak pølserne i sølvpapir og læg dem et par timer i køleskab.

Skær pølserne i ca. 2-3 mm skiver og bag 7-10 min, ved 190 °C til de bliver svagt brune.

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 682 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her