
 
Bag en "sund" kage i en lille bradepande og skær
ud i barstykker. Nyd dem som eftermiddagssnack eller lidt sødt til aftenkaffen.
Arbejdstid: 20 min. Bagetid: 25 min. 1 kage = 14 stk. 
 
#
125 g mysli 
125 g havregryn 
75 soltørrede bær eller rosiner 
75 g mandler eller nødder 
75 g hvedemel 
½ tsk stødt kanel 
3 æggehvider (1 dl) 
4 spsk honning 
50 g farin 
2 spsk olie eller 25 g smør 
*
 
Fór en lille bradepande (18x26 cm) med bagepapir og tænd
ovnen på 175 °C. 
Bland mysli, havregryn, soltørrede bær, hakkede mandler,
hvedemel og kanel i en stor skål. 
Pisk æggehviderne let sammen med honning, farin og olie
eller smeltet smør. 
Rør de tørre ingredienser i og pres dejen ud i formen. 
Bag kagen i 20-25 min. og lad kagen hvile i formen 5-10 min.
før den løftes over på en rist ved hjælp af bagepapiret. 
Lad kagen køle helt af, og skær den så i 14 stykker. 
Opbevar i en kagedåse. 
 
Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin