Logo

TUC-muffins med grønsager, hytteost og sprød crumble

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

TUC-muffins med grønsager, hytteost og sprød crumble


# Ingredienser

100 g broccoli

3 forårsløg

9 store æg

salt og sort peber

1 tsk smør

75 g kogt skinke i tern

1 håndfuld basilikumblade

100 g hytteost

50 g TUC kiks

* Tilberedning

Del broccoli i bittesmå buketter.

Skær forårsløg i tynde skiver.

Pisk æggene sammen med lidt salt og peber.

Smør 12 muffinforme med smør og fordel grønsager, skinke og basilikumblade i.

Læg en lille skefuld hytteost i midten af hver.

Hæld æggeblandingen over.

Knus kiksene groft og kom dem på toppen af muffinsene.

Bages i 15-20 min ved 200 °C.

 

Energi pr. stk.: 459KJ/110Kcal.

Næringsindhold pr. 100 g: Protein: 11,3 g. Kulhydrat: 5,2 g.Fedt: 8,8 g.

Brug madABCs Madplan til at gøre aftensmaden både bedre og nemmere med masser af nye kreative og velsmagende retter. Prøv også Tøm køleskab, Mad til 1, Mad 30 min, Sæson og Grill +


Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 0,0 (0 stemmer)
Siden er blevet set 97 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?