Logo

Marineret, stegt laks + Vanilleis med cola-sauce

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Marineret, stegt laks + Vanilleis med cola-sauce

Marineret, stegt laks

4 tykke skiver laks

salt

4 spsk olie

3 spsk citronsaft

½ spsk friskkværnet peber

1 spsk revet løg

smør eller margarine

Tilbehør: Bagte kartofler - se Tillæg, Grøn mayonnaise - se herunder, citronbåde

*

Gnid de skyllede lakseskiver med salt og læg dem side om side i et fad, der slutter nogenlunde tæt om dem.

Rør eller ryst en marinade af olie, citronsaft, peber og løg og hæld den over.

Lad fisken trække et par timer og vend den nu og da.

Stryg marinaden af fiskestykkerne og steg dem i let brunet smør eller margarine.

Steg dem ca. 5 minutter på hver side - og server dem straks med bagte kartofler, citronbåde og

Grøn mayonnaise

150 g frisk spinat

100 g mayonnaise

½ bdt finklippet persille

1 bdt finklippet dild

hvidløgssalt

citronsaft

hvid peber

*

Skyl spinaten godt og lad den gå gennem persillekværnen.

Bland den i mayonnaisen sammen med persille og dild og smag til med hvidløgssalt, citronsaft og peber.

Madopskrift billede

Vaniljeis med cola-sauce

2 dl kaffefløde

100 g sukker

2 spsk sirup

1 spsk smør eller margarine

1 tsk vaniljesukker

1 tsk kakao

vaniljeis

*

Bland kaffefløde, sukker og sirup i en lille gryde og lad det koge under omrøring, til det tykner.

Beregn 15-20 minutter.

Rør fedtstof, vaniljesukker og kakao i og server den varme sauce til udskivet færdigkøbt vaniljeis.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 3.677 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her