Logo

Æble bonne famme

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
hele æbler
100 g marcipan
50 g smør
50 g sukker
 
Vincreme:
2 dl hvidvin
60 g melis
2 æggeblommer
 
Hele æbler befries for kærnehus med speciel udhuler.
Marcipan, smør og sukker røres godt sammen og fyldes i æblerne.
Bages i ovnen ca. 20 min. 170°C.
Pisk cremen skummende over svag varme.
Server æblerne med vincreme.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.132 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Hvid chokolademousseEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Vanilleis hjemmelavet 2En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• JorbærkageEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Hvid chokolademousse med blåbærChokolade er og vil altid være en sand vinder! Denne opskrift på hvid chokolademousse med...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os