Logo

Æble pizza

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Æble pizza

6 pers.

 

1 stk tærtebund
2 spsk rasp
750 g æbler
1 ½ spsk usaltet smør
½ dl sukker
¼ tsk salt

Forvarm ovnen til 200°C.

Rul tærtebunden ud på en melbestrøet overflade.

Overfør bunden til en bageplade med bagepapir.

Prik bunden med en gaffel. Strø rasp over bunden.

Skræl æblerne og skær dem i både.

Læg bådene i en skål.
Opvarm smørret 1 minut over middel varme i en gryde.

Hæld det smeltede smør over æblerne.

Tilsæt sukker og salt og vend det hele godt.
Fordel æbleblandingen over dejbunden (lad 2 cm være fri hele vejen rundt).

Fold kanterne ind over fyldet og pres den godt fast.
Bag til æblerne er møre, ca. 35-40 min.

Strø reven ost over fyldet og bag yderligere 6-8 min. til osten bobler.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.526 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Escoffier's traditionel Plum PuddingBortset fra portionernes størrelse er indholdet næsten det samme, der er lidt variation i...
• RicottaisEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Friturestegte æbler i øldejEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Escoffier's traditionel Plum PuddingBortset fra portionernes størrelse er indholdet næsten det samme, der er lidt variation i...
Afstemning
Hvad spiser du til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Smæk insektet!