Logo

Æble trifli 1

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
500 g æbler, kogt til mos og sødet eller en rest æble grød

Creme:
2 æggeblommer
2 spsk sukker
1/4 liter mælk
3 blade husblas
2 dl piskefløde, pisket til skum
gelé
1 tsk Vanila
100 g makroner
1 dl sherry

Æggeblommer og sukker røres godt. Mælken koges og dryppes i æggeblommerne under omrøring. Cremen hældes tilbage i gryden og varmes et øjeblik, men den må ikke koge. Husblasen udblødes i koldt vand et par minutter og smeltes derpå i den varme creme. Cremen afkøles, røres blød og blandes med det meste af flødeskummet. Makroner og vin lægges i en skål. Æblemosen lægges over og dækkes med cremen. Desserten pyntes med resten af flødeskummet, geléfirkanter og drysses med Vanila.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 3.209 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Rabarberkage med smuldredej 2En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Flødeostekage med svesker og romEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Russisk KompotEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• RabarberkoldskålEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os