Logo

Æble-sneboller

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
¼ liter mælk
65 g margarine
125 g hvedemel
4 æg
½ tsk kardemomme
¼ tsk Tørsleffs bagepulver
rå æblestykker
Palmin, raffinol eller olie til bagningen

Pynt:
2-3 spsk flormelis
1 tsk vanilje

Mælk og margarine bringes i kog. Melet tilsættes på en gang, og dejen piskes hurtigt sammen. De sammenpiskede æg røres i lidt efter lidt. Til sidst tilsættes kardemomme og bagepulver. Rå æblestykker blandes i dejen. fedtstoffet varmes til 185º. En ske varmes deri. Dejen formes med skeen til en bolle, der med en anden ske skubbes ned i fedtgryden. Bollerne hæver straks op og bliver lysebrune. De vendes og koges lysebrune på begge sider. Bollerne lægges til afdrypning på fedtsugende papir, drysses med sigtet flormelis og Vanila og serveres varme.
Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.813 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?