Logo

Æble-toasts med gedeost og honning

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Varme, smørristede æblebåde med honning og lun gedeost - alt sammen mellem sprøde skiver toast!
 
4-5 æbler
2 spsk smør
2 spsk råsukker
8 skiver groft toastbrød
200 g blød gedeost
honning
 
Skær æblerne i både og fjern kernehusene.
Steg æblebådene hurtigt i en blanding af smør og råsukker.
Rist toastbrødet.
Fordel æblebådene på 4 stykker toast, kom bidder af gedeost ned imellem dem og dryp honning over.
Læg de sidste 4 skiver brød ovenpå og server dine æble-toasts med det samme.


 

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.290 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Mini-kiksekagerDette er mere et stykke konfekt end en kage. Den lækre mini-kiksekage passer godt til en...
• Chokolade fromage 2En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• OstekageEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Mini-kiksekagerDette er mere et stykke konfekt end en kage. Den lækre mini-kiksekage passer godt til en...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os

Smæk insektet!