Logo

Æble-toasts med gedeost og honning

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Varme, smørristede æblebåde med honning og lun gedeost - alt sammen mellem sprøde skiver toast!
 
4-5 æbler
2 spsk smør
2 spsk råsukker
8 skiver groft toastbrød
200 g blød gedeost
honning
 
Skær æblerne i både og fjern kernehusene.
Steg æblebådene hurtigt i en blanding af smør og råsukker.
Rist toastbrødet.
Fordel æblebådene på 4 stykker toast, kom bidder af gedeost ned imellem dem og dryp honning over.
Læg de sidste 4 skiver brød ovenpå og server dine æble-toasts med det samme.


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.152 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her