Logo

Æblebudding

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
600 g æbler
4 æg
Kanel
Saccharin
 
Skær æblerne i meget tynde skiver og kog dem med saccharin.
Brug ikke for meget saccharin, idet det kan være bittert.
Nær æblerne er gennemkogt og ligner pure, skil da hviden fra et æg og
pisk det til det stivner.
Tilføj kanel og bland alle ingredienser grundigt.
Hæld blandingen i en form og placer i et vandbad indtil det er stivnet.
Serveres afkølet.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.290 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Soufflé fra SalzburgDenne luftige, porøse og friske efterret fra Østrig passer fint efter en let hovedret og...
• Hele bagte ananas med granite og sprød ananasEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Treecake med æblekompot og sorbet med Muscato d'AstiEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Souffle NougatEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os