Logo

Æblebåde i karamel med mandler

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

4 store faste æbler
150 g sukker
2 dl vand
Saft af 1 citron
Korn af 1 vaniljestang
4 cl cognac
50 g mandler
 
Brun sukkeret til en gylden karamel, og tilsæt vand, citronsaft og vanilje.
Kog det til en tynd sirup.
Skræl æblerne og skær dem i både.
Vend dem forsigtigt i siruppen 2-3 min.
Skold og smut mandlerne.
Servér æblerne drysset med hele mandler. 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.977 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvor tit spiser du fisk til aftensmad?



Effektiv reklame - klik her