Logo

Æblebåde i karamel med mandler

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
4 store faste æbler
150 g sukker
2 dl vand
Saft af 1 citron
Korn af 1 vaniljestang
4 cl cognac
50 g mandler
 
Brun sukkeret til en gylden karamel, og tilsæt vand, citronsaft og vanilje.
Kog det til en tynd sirup.
Skræl æblerne og skær dem i både.
Vend dem forsigtigt i siruppen 2-3 min.
Skold og smut mandlerne.
Servér æblerne drysset med hele mandler. 
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.308 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Creme brûlée med appelsinEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Rabarber i geleEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Festlig nytårsmenu til hele familienForbered en lækker menu til årets sidste festlige aften
• Creme brûlée med appelsinEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os

Smæk insektet!