Logo

Æblechips

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
2 æbler
2 spk rørsukker

Tag æblerne og stik kernehuset ud.
Skær æblerne i super tynde skiver med kniv, pålægsmaskine, bladet fra grønsags snitteren i foodprocesseren ell. lign.
Læg de super tynde skiver af æble på tørt bagepapir og drys med en anelse sukker. Bag æbleflagerne i ovnen ved 110-120°C ca. 2 timer til de bliver tørre og helt sprøde.
(hvis du har en ny og meget tæt ovn, må du lige sætte en tændstik i klemme i ovndøren, sådan at damp/ kondens kan komme ud).
Varm luft ovne er bedst til denne proces, men alm. ovn kan bruges, dog kan der blive behov for lidt længere tørring.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5.0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 2.419 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Marengsdessert med frossen sølvbedeTerrine de blettes - eller oversat sølvbedeterrin er en spændende, og måske lidt...
• Bær- og mandelclafoutisEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• NougatparfaitEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Marengshjerter med vanilleis og hindbærsauceEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os