Logo

Æbledessert 1

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
12 personer

18 stk faste æbler
2 dl ahornsirup
100 g rørsukker
1 dl mørk rom
250 g blancherede valnødder

Æblerne skrælles og skæres i både. Rørsukker og sirup koges sammen til en let fed konsistens. Æbler og hele blancherede valnødder tilsættes.
Lad dem koge, til æblerne har let bid. Tilsæt rom - og æblerne er klar til servering.

Creme
1/2 l piskefløde - pisket
5 spsk flormelis
2 spsk kanel
--
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.178 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Klassisk crépe med citroncreme, jasminte-sorbet ...En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Appelsin-sveske trifliEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Landsuppe + Æbler i yoghurtcremeEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Klassisk crépe med citroncreme, jasminte-sorbet ...En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os